آموزش پخت پاستا مرغ در فر

آموزش پخت پاستا مرغ در فر www.taknaz.ir

در صورتیکه می خواهید طعم جدیدی به ماکارانی خود بدهید، می توانید این روش پخت را امتحان کنید. در این دستور ماکارانی را دم نمی کنید و آنرا در فر قرار می دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این پاستا آشنا می شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر :

 

 سینه مرغ ریز خرد شده: ۲۷۵ گرم
سوسیس مرغ: ۱۵۰ گرم
سیر: ۱ تا ۲ حبه، ریز شده
پیاز: ۱ عدد، خرد شده
هویج متوسط: ۲ عدد، ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۱ و ۴/۱ پیمانه
ماکارانی لوله ای: ۲۵۰ گرم
پنیر پارمیسان: ۲ قاشق غذاخوری، رنده ریز شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم

رنده انگشتی

رنده انگشتی


تیغه های بسیار محکم ، تیز ، ضد زنگ ، ضد خش و عملا خراب نشدنی می باشد





شما میتوانید این پوست کن را داخل انگشت خود کنید و به راحتی هر چیزی را پوست بکنید





این پوست کن امکان پوست کندن مواد در دو جهت بالا و پایین دارد ، که پوست هر چیزی را خواه گوجه باشد یا آناناس به راحتی می کند


قیمت: 4,700 تومان

درصد :51

روش خرید: برای خرید رنده انگشتی، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید رنده انگشتی

طرز تهیه :

مرحله ۱ – کمی روغن در قابلمه ریخته، پیاز خرد شده را افزوده و تفت داده تا کمی نرم شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. در این زمان می توانید ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.

مرحله ۲ – هویج متوسط خرد شده، سیر له یا رنده شده، سوسیس ورقه یا خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را مخلوط کرده تا با رب یکدست شوند. نمک و فلفل مواد را تست کرده، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید، بعد از آن حرارت را کم کرده و درب ظرف را گذاشته و برای نیم ساعت بپزید.

مرحله ۳ – فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. ماکارانی ها را مثل روش همیشگی، در آب مناسب بهمراه کمی روغن و نمک برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله ۴ – ماکارانی های پخته شده را با مخلوط گوشت ترکیب کنید و در ظرف مخصوص فر ریخته، پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، سپس در ظرف دلخواه کشیده و با سس مورد علاقه سرو کنید. می توانید مخلوط ماکارانی را در ظرفی داخل فر بگذارید که بخواهید با همان ظرف سرو شود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد